Alle vi børn i Bulderby (lydbog) af A
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Astrid Lindgren (forfatter), Vibeke Hastrup (indlæser), Kirsten Hastrup (indlæser)

Alle vi børn i Bulderby (Bulderby - Klassikerne #1) lydbog

DKK 52
(1)
I de tre nabogårde i Bulderby i Småland bor seks glade børn, der elsker at lege dagen lang. På mellemgården bor Lisa med sine brødre Lasse og Bosse. På nordgården bor søstrene Britta og Anna - og på sydgården bor Olle. Ja, de er faktisk syv, men Olles lillesøster er kun to og et halvt år, og selvom hun er noget af det sødeste, er hun altså ikke helt et barn endnu. Følg børnene i den smukke højsommer i Småland - hvor det vrimler med eventyr alle vegne! Astrid Lindgrens elskede fortællinger om...
DKK 52
DKK 52
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Astrid Lindgren (forfatter), Kina Bodenhoff (oversætter), Vibeke Hastrup (indlæser), Kirsten Hastrup (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 16 november 2009
Længde 1:27
Genrer Børnebøger
Serie Bulderby - Klassikerne
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702090062
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

I de tre nabogårde i Bulderby i Småland bor seks glade børn, der elsker at lege dagen lang. På mellemgården bor Lisa med sine brødre Lasse og Bosse. På nordgården bor søstrene Britta og Anna - og på sydgården bor Olle. Ja, de er faktisk syv, men Olles lillesøster er kun to og et halvt år, og selvom hun er noget af det sødeste, er hun altså ikke helt et barn endnu. Følg børnene i den smukke højsommer i Småland - hvor det vrimler med eventyr alle vegne! Astrid Lindgrens elskede fortællinger om 'Alle vi børn i Bulderby' er inspireret af hendes egen lykkelige og frie barndom i Småland. Lydbogen er indlæst af Vibeke Hastrup (f. 1958), der er uddannet på Statens Teaterskole og har medvirket i skuespil, film og tv-serier. Hun er især kendt for rollen som krummemor i Krummerne - så er det jul igen. Vibeke Hastrups indlevende og varme stemme har gjort hende til en af landets mest benyttede speaker og indlæser lige fra Toy Story II til Madicken.