Amok (lydbog) af Stefan Zweig
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Stefan Zweig (forfatter), Thomas Guldberg Madsen (indlæser)

Amok lydbog

DKK 214
(0)
En 12-årig dreng bliver vidne til sin jødiske mors affære med en ung østrigsk baron, som han også selv beundrer. En tysk læge forelsker sig i en allerede gift engelsk kvinde, der har bedt ham foretage en abort. En ensom 18-årig pige tilbringer et par nætter med en kendt forfatter, men svigtes af ham, da hun bliver gravid. En Shakespeare-studerende indleder et forhold til sin professors hustru, men er i virkeligheden mere fascineret af professoren selv. Så enkelt, men samtidig så tvetydigt beg...
DKK 214
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Stefan Zweig (forfatter), Jørgen Herman Monrad (oversætter), Thomas Guldberg Madsen (indlæser), Judyta Preis (oversætter)
Udgivet 5 april 2018
Længde 9:47
Genrer Erotik, Noveller, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788763855501
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En 12-årig dreng bliver vidne til sin jødiske mors affære med en ung østrigsk baron, som han også selv beundrer. En tysk læge forelsker sig i en allerede gift engelsk kvinde, der har bedt ham foretage en abort. En ensom 18-årig pige tilbringer et par nætter med en kendt forfatter, men svigtes af ham, da hun bliver gravid. En Shakespeare-studerende indleder et forhold til sin professors hustru, men er i virkeligheden mere fascineret af professoren selv. Så enkelt, men samtidig så tvetydigt begynder østrigeren Stefan Zweigs erotiske noveller, der var store salgssucceser i 1920’erne, men som blev brændt på nazisternes bål i 1930’erne. Novellerne foregår i det elegante Wien, det bjergomkrandsede Innsbruck, det tropiske Indonesien og ombord på passagerskibet Oceania. Men frem for alt foregår de i det menneskelige sind. Det ofte uregerlige sind, der kun sjældent kan gennemskue sig selv. Vi udsender to novellesamlinger af Zweig i 2018. Først dette udvalg af Zweigs mere erotiske noveller, til efteråret kommer et udvalg hans politiske - heriblandt Skaknovelle. Udvalg og oversættelser er lagt i hænderne på Judyta Preis og Jørgen Herman Monrad, der også forsyner bøgerne med et efterord. Forord af XX - fx Anne Lise Marstrand Jørgensen?