Asymmetri (lydbog) af Lisa Halliday
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Lisa Halliday (forfatter), Karoline Munknæs (indlæser), Benjamin Hasselflug (indlæser)

Asymmetri lydbog

DKK 127 Dagens pris
(0)
Mary-Alice Dodge indleder et forhold til en meget ældre mand i New York. Hun er redaktionsassistent på et stort Manhattan-forlag, han er en verdensberømt forfatter. Amar Ala Jaafari bliver tilbageholdt og gransket af politiet i Heathrow. Han er amerikaner og økonom, men har irakisk baggrund. Nobelpristageren Ezra Blazer deltager i et populært radioprogram i London, hvor han vender plader og fortæller løst og fast om sit liv. Hvad er forbindelsen mellem disse tre mennesker, og hvordan krydses...
DKK 127 Dagens pris
DKK 127 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Lisa Halliday (forfatter), Allan Hilton Andersen (oversætter), Karoline Munknæs (indlæser), Benjamin Hasselflug (indlæser)
Udgivet 18 april 2018
Længde 8:8
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740047868
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Mary-Alice Dodge indleder et forhold til en meget ældre mand i New York. Hun er redaktionsassistent på et stort Manhattan-forlag, han er en verdensberømt forfatter. Amar Ala Jaafari bliver tilbageholdt og gransket af politiet i Heathrow. Han er amerikaner og økonom, men har irakisk baggrund. Nobelpristageren Ezra Blazer deltager i et populært radioprogram i London, hvor han vender plader og fortæller løst og fast om sit liv. Hvad er forbindelsen mellem disse tre mennesker, og hvordan krydses deres livsbaner? Lisa Halliday beskriver underfundigt og knivskarpt, hvordan asymmetri trives og vokser sig uovervindelig, når tingene er skævt fordelt mellem gammel og ung, mellem held og talent, mellem det politiske og det personlige og mellem Vestens overflade og Mellemøstens kaos.