At overkomme livet (lydbog) af Lisbet
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Lisbet Dahl (forfatter), Lisbet Dahl Lisbet Dahl (forfatter), Lisbet Dahl (indlæser), Lisbet Dahl Lisbet Dahl (indlæser)

At overkomme livet lydbog

DKK 107
(0)
Dette er ikke kun fortællingen om Lisbet Dahls liv med fem børn med fem forskellige mænd, en utrolig karriere som skuespiller og revykunstner, en problematisk, men lykkelig barndom med en højt elsket temperamentsfuld mor, sorger og glæder, forelskelser og skilsmisser. Det er i lige så høj grad en bog, hvor Lisbet Dahl reflekterer over, hvorfor det gik hende, som det gjorde, og udfra sin dyrt købte livsvisdom giver nyt mod, livskraft og gode livsråd fra sig. Hendes historie giver et billede a...
DKK 107
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Lisbet Dahl (forfatter), Lisbet Dahl Lisbet Dahl (forfatter), Lisbet Dahl (indlæser), Lisbet Dahl Lisbet Dahl (indlæser)
Udgivet 30 september 2011
Længde 6:26
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711408025
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Dette er ikke kun fortællingen om Lisbet Dahls liv med fem børn med fem forskellige mænd, en utrolig karriere som skuespiller og revykunstner, en problematisk, men lykkelig barndom med en højt elsket temperamentsfuld mor, sorger og glæder, forelskelser og skilsmisser. Det er i lige så høj grad en bog, hvor Lisbet Dahl reflekterer over, hvorfor det gik hende, som det gjorde, og udfra sin dyrt købte livsvisdom giver nyt mod, livskraft og gode livsråd fra sig. Hendes historie giver et billede af, hvordan man med åbent sind og nogle få, faste leveregler beriges og styrkes af en tilværelse, som kunne tage pusten fra de fleste. Lydbogen er indlæst af Lisbet Dahl selv.