Atten grader minus (lydbog) af Stefan
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Stefan Ahnhem (forfatter), Jesper Bøllehuus (indlæser)

Atten grader minus lydbog

DKK 106
(0)
Efter en heftig biljagt kører en bil ud over kajkanten i Helsingborgs havn. Alt peger på, at der er tale om en ulykke. Obduktionen af bilens fører fortæller dog en anden historie - manden har været død i to måneder og holdt nedkølet i en fryser. I "Atten grader minus" kæmper Fabian Risk og hans team hos Helsingborg politi mod tiden i en sag, hvor intet er, som det ser ud til ved første blik. Hvis ikke de handler hurtigt, vil endnu et offer ende på køl. "Atten grader minus" er den spændende ...
DKK 106
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Stefan Ahnhem (forfatter), Anders Juel Michelsen (oversætter), MisKommunikation MisKommunikation (oversætter), Jesper Bøllehuus (indlæser)
Udgivet 1 april 2017
Længde 17:4
Genrer Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711757888
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Efter en heftig biljagt kører en bil ud over kajkanten i Helsingborgs havn. Alt peger på, at der er tale om en ulykke. Obduktionen af bilens fører fortæller dog en anden historie - manden har været død i to måneder og holdt nedkølet i en fryser. I "Atten grader minus" kæmper Fabian Risk og hans team hos Helsingborg politi mod tiden i en sag, hvor intet er, som det ser ud til ved første blik. Hvis ikke de handler hurtigt, vil endnu et offer ende på køl. "Atten grader minus" er den spændende tredje bog i krimiserien om Fabian Risk, som vil give dig kuldegysninger.