Augustus (lydbog) af John Williams
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag

Augustus lydbog

DKK 159
(0)
AUGUSTUS en storslået og velskrevet roman, der lægger sig op ad ‘Jeg, Claudius’ af Robert Graves. Den er en fascinerende og hæsblæsende fortælling om en række historiske personer fra det gamle Rom. Octavius Cæsar (Augustus) var blot 18 år gammel, da hans onkel Julius Cæsar blev myrdet. I en alt for ung alder skulle Augustus overtage styret og magten over den romerske republik. Han var omgivet af magtsyge mænd, der med alle midler kæmpede om magten - Cicero, Brutus, Cassius og Markus Aureliu...
DKK 159
DKK 75
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere John Williams (forfatter), Mich Vraa (oversætter), Jesper Bøllehuus Jesper Bøllehuus (indlæser), Jesper Bøllehuus (indlæser)
Udgivet 26 april 2016
Længde 13:27
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711649039
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

AUGUSTUS en storslået og velskrevet roman, der lægger sig op ad ‘Jeg, Claudius’ af Robert Graves. Den er en fascinerende og hæsblæsende fortælling om en række historiske personer fra det gamle Rom. Octavius Cæsar (Augustus) var blot 18 år gammel, da hans onkel Julius Cæsar blev myrdet. I en alt for ung alder skulle Augustus overtage styret og magten over den romerske republik. Han var omgivet af magtsyge mænd, der med alle midler kæmpede om magten - Cicero, Brutus, Cassius og Markus Aurelius - og den unge Augustus måtte modstå det magtfulde romerske rænkespil for at sikre sig positionen som den første romerske kejser. På baggrund af grundig research tegnes et fascinerende portræt af kejser Augustus og hans enestående historie. John Williams benytter sig af brevformen, og de mange stemmer tegner et inciterende portræt af hovedpersonen Augustus. En betagende fortælling af forfatteren til STONER og BUTCHER’S CROSSING. John Williams modtog National Book Award for romanen i 1972.