Bagsædehistorier (lydbog) af Brødrene
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Brødrene Grimm (forfatter), Gösta Knutsson (forfatter), Kim Fupz Aakeson (forfatter), Lisbeth Holmberg-Thor (forfatter), Marianne Iben Hansen (forfatter), Ole Lund Kirkegaard (forfatter), Annette Grunnet (indlæser), Lars Thiesgaard (indlæser), Maria Garde (indlæser), Martin Brygmann (indlæser), Peter Carstens (indlæser)

Bagsædehistorier lydbog

DKK 84
(0)
Er der noget som en biltur med børn, der kravler rundt i loftet eller slås på bagsædet? Nej, vel? ’Bagsædehistorier. Korte historier til lange bilture’ er en blanding af skøre og tænksomme historier, der garanterer, at børnene har noget bedre at tage sig til. Hør fx om dengang, Pelle Haleløs kun med nød og næppe undgik en dukkert, om en monsterprins, der ligner en skraldespand og lugter af mug, og om manden og damen, der får en ret så mærkelig baby. Og de voksne kan også være med. Somme...
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Korte historier til lange bilture
Forfattere Brødrene Grimm (forfatter), Gösta Knutsson (forfatter), Kim Fupz Aakeson (forfatter), Lisbeth Holmberg-Thor (forfatter), Marianne Iben Hansen (forfatter), Ole Lund Kirkegaard (forfatter), Annette Grunnet (indlæser), Lars Thiesgaard (indlæser), Maria Garde (indlæser), Martin Brygmann (indlæser), Peter Carstens (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 4 februar 2015
Længde 0:56
Genrer 3-6 År, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702179224
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Er der noget som en biltur med børn, der kravler rundt i loftet eller slås på bagsædet? Nej, vel? ’Bagsædehistorier. Korte historier til lange bilture’ er en blanding af skøre og tænksomme historier, der garanterer, at børnene har noget bedre at tage sig til. Hør fx om dengang, Pelle Haleløs kun med nød og næppe undgik en dukkert, om en monsterprins, der ligner en skraldespand og lugter af mug, og om manden og damen, der får en ret så mærkelig baby. Og de voksne kan også være med. Sommerferie af Ole Lund Kirkegaard er indlæst af Martin Brygmann 2009. Pelle Haleløs på fisketur af Gösta Knutsson er indlæst af Lars Thiesgaard 2011. Mirakelkuren af Marianne Iben Hansen er indlæst af Annette Grunnet 2013. Manden og damen og noget i maven af Kim Fupz Aakeson er indlæst af Peter Carstens 2013. Stadsmusikanterne fra Bremen af Brødrene Grimm er indlæst af Maria Garde 2007. Lillebror af Kim Fupz Aakeson er indlæst af Lars Thiesgaard 2013.