Bål og brand (lydbog) af Michael Wolf
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Michael Wolff (forfatter), Niels Vedersø (indlæser)

Bål og brand lydbog

DKK 148
(0)
Michael Wolff har siden Donald Trump blev indsat som amerikansk præsident fulgt ham tæt med privilegeret adgang i Det Hvide Hus. I Bål og brand fortæller han historien om de første ni måneders tumultariske scener, som de udspillede sig bag kulisserne. Donald Trump er den mest kontroversielle præsident i nyere tid og hans regeringsførelse har vist sig at være ligeså uberegnelig og kaotisk som manden selv. Wolffs sprængfarlige bog rummer et væld af afsløringer: - Hvad Trumps ansatte mener om h...
DKK 148
DKK 194
Undertitel Bag kulisserne i Trumps Hvide Hus
Forfattere Michael Wolff (forfatter), Steen Illeborg (oversætter), Ebbe Rossander (oversætter), Niels Vedersø (indlæser)
Forlag People'sPress
Udgivet 27 marts 2018
Længde 13:10
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788772004891
Michael Wolff har siden Donald Trump blev indsat som amerikansk præsident fulgt ham tæt med privilegeret adgang i Det Hvide Hus. I Bål og brand fortæller han historien om de første ni måneders tumultariske scener, som de udspillede sig bag kulisserne. Donald Trump er den mest kontroversielle præsident i nyere tid og hans regeringsførelse har vist sig at være ligeså uberegnelig og kaotisk som manden selv. Wolffs sprængfarlige bog rummer et væld af afsløringer: - Hvad Trumps ansatte mener om ham - Hvorfor Trump mente, at han var aflyttet af Obama - Hvad der var den egentlig årsag til FBIs direktør James Comey blev fyret - Hvorfor Steve Bannon og Trumps svigersøn, Jared Kushner ikke kan være i stue sammen - Hvem der svinger taktstokken i Trumps regering efter Bannons fyring - Hvordan man får plantet ideer i Trumps hoved Aldrig før har en regering splittet det amerikanske folk som Donald Trumps. Michael Wolffs velfortalte og på én gang chokerende og underholdende bog Bål og brand fortæller, hvordan det kom dertil. En historisk skildring, som kommer til at stå til skræk og advarsel for eftertiden.