Balladen om Antonie (lydbog) af Adda
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Adda Lykkeboe (forfatter), Charlotte Schultz (indlæser)

Balladen om Antonie lydbog

DKK 133
(0)
Den unge færing Anders forelsker sig i italienske Lorenza. Hendes dybe forankring i katolicismen skaber en afstand mellem dem, selv om Anders giver hende hele sin betingelsesløse kærlighed. Deres datter Antonie vokser op på Færøerne og bliver en viljestærk og ilter pige. Franciscanersøstrene opdager, at hun har en dejlig stemme, og giver sig til at uddanne hende i sang. Senere, i Danmark, fortsætter hendes vej mod en tilværelse som sanger. En tilværelse som ærkeenglen Gabriel søger at styre....
DKK 133
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Adda Lykkeboe (forfatter), Trine Busch (redaktør), Rikke Fabian Jensen (redaktør), Charlotte Schultz (indlæser)
Forlag DreamLitt Aps
Udgivet 15 august 2018
Længde 11:15
Genrer Erotik, Romantik, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771713114
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Den unge færing Anders forelsker sig i italienske Lorenza. Hendes dybe forankring i katolicismen skaber en afstand mellem dem, selv om Anders giver hende hele sin betingelsesløse kærlighed. Deres datter Antonie vokser op på Færøerne og bliver en viljestærk og ilter pige. Franciscanersøstrene opdager, at hun har en dejlig stemme, og giver sig til at uddanne hende i sang. Senere, i Danmark, fortsætter hendes vej mod en tilværelse som sanger. En tilværelse som ærkeenglen Gabriel søger at styre. Adda Lykkeboes kærligheds- og slægtsroman foregår dels i den færøske overvældende natur og blandt de mennesker, der bor på de 18 små øer, dels i Toscana, men også Danmark, Aarhus og København.Og det skal vise sig, om den unge Antonie formår at sætte sig op mod den overmagt, en ærkeengel må siges at være. Handlingen udspiller sig i tidsrummet fra begyndelsen af 1900-tallet til først i 1970’erne.