Bambi (lydbog) af Mons Kallentoft, Ma
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Mons Kallentoft (forfatter), Markus Lutteman (forfatter), Esben Hansen (indlæser)

Bambi (Herkules #3) lydbog

DKK 47 Dagens pris
(1)
Synet der møder betjentene er surrealistisk. En gruppe rige unge har udført hvad der ligner et hedonistisk ritual, og det er endt i et blodbad. Er der en massemorder på spil? Er det et kollektivt selvmord? En dødskult? Da endnu en gruppe unge findes døde, er politiet stadig på bar bund, og kriminalinspektør Zack Herry, hvis liv for første gang i lang tid er på ret køl, tilknyttes sagen. De blodige omstændigheder hjemsøger ham, og Zack er overbevist om, at han kan løse gåden om de unges død, h...
DKK 47 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Mons Kallentoft (forfatter), Markus Lutteman (forfatter), Louise Ardenfelt Ravnild (oversætter), Esben Hansen (indlæser)
Udgivet 15 juni 2017
Længde 9:54
Genrer Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Krimier
Serie Herkules
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740039672
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Synet der møder betjentene er surrealistisk. En gruppe rige unge har udført hvad der ligner et hedonistisk ritual, og det er endt i et blodbad. Er der en massemorder på spil? Er det et kollektivt selvmord? En dødskult? Da endnu en gruppe unge findes døde, er politiet stadig på bar bund, og kriminalinspektør Zack Herry, hvis liv for første gang i lang tid er på ret køl, tilknyttes sagen. De blodige omstændigheder hjemsøger ham, og Zack er overbevist om, at han kan løse gåden om de unges død, hvis bare han kan finde kilden til de små, lyserøde piller med Bambi på, der triller rundt som et spor mellem de to sager. Bambi er tredje, fritstående bind i Herkulesserien af Mons Kallentoft og Markus Lutteman, som har solgt over 200.000 bøger i hjemlandet Sverige.