Bamse 3 - Bamse keder sig (lydbog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag

Bamse 3 - Bamse keder sig lydbog

DKK 34
(0)
Hver aften inden Bamse skal sove, sidder han i sin bløde lænestol og "læsefortæller" for sig selv, om alle de sjove ting der sker i den hemmelige skov. Hans yndlingsbog hedder SLUT PRUT GODNAT, for sådan siger han altid til sin strikkede Lillebjørn, når en godnathistorie ender... Nu har han læst og optaget nogle af sine yndlingshistorier på sin computer. Og ja, det er faktisk lige pramsis de mp3-filer, du har i hånden! Indhold: 1. Bamse keder sig 2. Det roder i Bamses hule 3. En lagkage li...
DKK 34
Forfattere Katrine Hauch-Fausbøll (forfatter), Katrine Hauch-Fausbøll (forfatter), Søren Hauch-Fausbøll (indlæser), Anna Gellert Abelin (illustrator)
Udgivet 7 marts 2012
Længde 0:27
Genrer
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711394557
Hver aften inden Bamse skal sove, sidder han i sin bløde lænestol og "læsefortæller" for sig selv, om alle de sjove ting der sker i den hemmelige skov. Hans yndlingsbog hedder SLUT PRUT GODNAT, for sådan siger han altid til sin strikkede Lillebjørn, når en godnathistorie ender... Nu har han læst og optaget nogle af sine yndlingshistorier på sin computer. Og ja, det er faktisk lige pramsis de mp3-filer, du har i hånden! Indhold: 1. Bamse keder sig 2. Det roder i Bamses hule 3. En lagkage lige til os 4. Hønemor fanger orm Historierne er fortalt af Bamse (Søren Hauch-Fausbøll).