Bamse - Slut prut godnat (lydbog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag

Bamse - Slut prut godnat lydbog

DKK 107
(0)
Hver aften inden Bamse skal sove, sidder han i sin bløde lænestol og "læsefortæller" for sig selv, om alle de sjove ting der sker i den hemmelige skov. Hans yndlingsbog hedder SLUT PRUT GODNAT, for sådan siger han altid til sin strikkede Lillebjørn, når en godnathistorie ender... Nu har han læst og optaget sin yndlingsbog på cd. Og ja, det er faktisk lige pramsis den yndlingsbog, du har i hånden! Måske er der én, som elsker Bamse og Kylling og Ællling, der gerne vil have en godnathistorie ...
DKK 107
DKK 75
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Katrine Hauch-Fausbøll (forfatter), Katrine Hauch-Fausbøll (forfatter), Søren Hauch-Fausbøll (indlæser), Anna Gellert Abelin (illustrator)
Udgivet 7 marts 2012
Længde 4:4
Genrer Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711394267
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Hver aften inden Bamse skal sove, sidder han i sin bløde lænestol og "læsefortæller" for sig selv, om alle de sjove ting der sker i den hemmelige skov. Hans yndlingsbog hedder SLUT PRUT GODNAT, for sådan siger han altid til sin strikkede Lillebjørn, når en godnathistorie ender... Nu har han læst og optaget sin yndlingsbog på cd. Og ja, det er faktisk lige pramsis den yndlingsbog, du har i hånden! Måske er der én, som elsker Bamse og Kylling og Ællling, der gerne vil have en godnathistorie med udflugt til Bamses hemmelige hule i skoven og alle de rarlige ting, som sker lige der? Og husk bagefter er det SLUT PRUT GODNAT! Lydbogen indeholder 32 godnathistorier, der fortæller om Bamses oplevelser med Kylling, Ælling, Luna og Aske. Lydbogen er indlæst af Bamse (Søren Hauch-Fausbøll).