Besat (lydbog) af Maya Banks
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Maya Banks (forfatter), Vibeke Søllested (indlæser)

Besat lydbog

DKK 107
(1)
Den succesrige forretningsmand Drake Donovan har aldrig haft lyst til at tilbringe mere en enkelt nat eller to med den samme kvinde. Men da den lyshårede skønhed Evangeline træder ind i hans natklub, ved han, at det kommer til at ændre sig. Evangeline er en pæn forstadspige, der er flyttet til New York for at arbejde og hjælpe sine forældre økonomisk, da de af helbredsmæssige årsager ikke er i stand til at tage vare på sig selv. Da hun på ydmygende vis bliver droppet af sin kæreste, slæber ...
DKK 107
DKK 107
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Enforcers 1
Forfattere Maya Banks (forfatter), Nana Baaner Klitgaard (oversætter), Vibeke Søllested (indlæser), Maria Roslev (oversætter)
Udgivet 31 marts 2017
Længde 11:47
Genrer Erotik, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788763850759
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Den succesrige forretningsmand Drake Donovan har aldrig haft lyst til at tilbringe mere en enkelt nat eller to med den samme kvinde. Men da den lyshårede skønhed Evangeline træder ind i hans natklub, ved han, at det kommer til at ændre sig. Evangeline er en pæn forstadspige, der er flyttet til New York for at arbejde og hjælpe sine forældre økonomisk, da de af helbredsmæssige årsager ikke er i stand til at tage vare på sig selv. Da hun på ydmygende vis bliver droppet af sin kæreste, slæber veninderne hende med på den fashionable natklub IMPULSE. Her møder hun Drake – en stærkt charmerende mand, der ved, hvad han vil have. De indleder et hedt forhold baseret på lyst og tillid. Men tilliden viser sig hurtigt kun at gå den ene vej, og Evangeline må gøre op med sig selv, hvad hun vil – uden at miste sig selv af syne i processen. Besat er første bind i bestsellerforfatter Maya Banks erotiske Enforcers-serie.