Borgen Unplugged #104 - Den impotente
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Henrik Qvortrup (forfatter), Thomas Qvortrup (forfatter), Henrik Qvortrup (indlæser), Thomas Qvortrup (indlæser)

Borgen Unplugged #104 - Den impotente regering lydbog

DKK 22
(0)
Denne podcast er oprindeligt udgivet d. 26. maj 2017. Regeringen inkasserer det ene nederlag efter det andet på helt centrale punkter, og det står klart, at det i høj grad er Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti, der sidder på magten. Hvad blev der af Løkkes "jeg vil ikke være statsminister for enhver pris"? Og kan det efterhånden blive meget værre? Få svaret på de spørgsmål, og hør også hvor alvorlig sagen om den ulovlige adskillelse af asylpar er for Inger Støjberg. Thomas Qvortrup st...
DKK 22
Forfattere Henrik Qvortrup (forfatter), Thomas Qvortrup (forfatter), Henrik Qvortrup (indlæser), Thomas Qvortrup (indlæser)
Forlag SAGA Egmont
Udgivet 28 januar 2019
Længde 0:57
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726142532
Denne podcast er oprindeligt udgivet d. 26. maj 2017. Regeringen inkasserer det ene nederlag efter det andet på helt centrale punkter, og det står klart, at det i høj grad er Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti, der sidder på magten. Hvad blev der af Løkkes "jeg vil ikke være statsminister for enhver pris"? Og kan det efterhånden blive meget værre? Få svaret på de spørgsmål, og hør også hvor alvorlig sagen om den ulovlige adskillelse af asylpar er for Inger Støjberg. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene. Thomas Qvortrup er en erfaren journalist og radiovært. Han har været vært på Gomorn P3, Nova Morgen samt Nyhedsministeriet på det nu hedengange TV2 Radio. Han har været politisk reporter på Christiansborg og derudover arbejdet som redigerende journalist i en årrække på Berlingske. Thomas har skrevet tre romaner, "Tæt på paradis", "Delvecchios dom" og "Mellem venner" – alle udgivet på Gyldendal. Henrik Qvortrup er en landets mest erfarne politiske kommentatorer. Han har arbejdet med politisk journalistisk på Jyllands-Posten, Berlingske, Ekstra Bladet og BT. Politisk redaktør på TV2 frem til 2014, da Se og Hør-sagen tvang ham væk. I dag har han sit eget politiske interview-program på DK4. Og i samarbejde med Metroxpress driver han det politiske site "dagensQ". Henrik har skrevet flere bøger. Blandt andre – sammen med med Niels Lunde – en biografi om Poul Nyrup Rasmussen. I 2014 udgav han selvbiografien "Q", og i 2015 kom "Tre år ni måneder tre dage" om Thorning-regeringen.