Brændende skyld: Afsnit 1 (lydbog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Inger Gammelgaard Madsen (forfatter), Githa Lehrmann (indlæser)

Brændende skyld: Afsnit 1 (Brændende skyld #1) lydbog

DKK 22
(1)
Johan Boje, betjent hos Midt-og Vestjyllands Politi, bliver påkørt og dræbt af en flugtbilist foran sit hjem en sen aften i marts. Hans chef, Axel Borg, er en af de første på gerningsstedet, og det går hurtigt op for ham, at det drejer sig om et yderst brutalt drab. Johan Bojes søn på ni år påstår, at han så bilen, og at det var en betjent, der sad bag rattet. Er det bare drengens livlige fantasi? Da et overvågningskamera på en tankstation bekræfter sønnens påstand, bliver Rolando Benito, eft...
DKK 22
DKK 22
Forfattere Inger Gammelgaard Madsen (forfatter), Githa Lehrmann (indlæser)
Udgivet 22 december 2016
Længde 0:42
Genrer Krimier, Krimier
Serie Brændende skyld
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711669853
Johan Boje, betjent hos Midt-og Vestjyllands Politi, bliver påkørt og dræbt af en flugtbilist foran sit hjem en sen aften i marts. Hans chef, Axel Borg, er en af de første på gerningsstedet, og det går hurtigt op for ham, at det drejer sig om et yderst brutalt drab. Johan Bojes søn på ni år påstår, at han så bilen, og at det var en betjent, der sad bag rattet. Er det bare drengens livlige fantasi? Da et overvågningskamera på en tankstation bekræfter sønnens påstand, bliver Rolando Benito, efterforsker hos Den Uafhængige Politiklagemyndighed, sat på sagen. Hvem af Johan Bojes kolleger havde motiv til det bestialske drab? BRÆNDENDE SKYLD Brændende skyld er en krimiserie om familiehemmeligheder og hævn. Serien består af seks afsnit. INGER GAMMELGAARD MADSEN Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) er en dansk forfatter. Inger Gammelgaard Madsen har oprindeligt en baggrund som grafisk designer. Hun debuterede som forfatter med kriminalromanen "Dukkebarnet" i 2008. Sidenhen er fulgt flere bøger i samme genre. Her kan blandt andet nævnes "Drab efter begæring" (2009), "Slangers gift" (2014), "Dommer og bøddel" (2015) og "Blodregn" (2016).
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Brændende skyld 1-6

Voldsomt irriterende at der kun er få kapitler i hver bog - skal man købe/downloade alle er det dyrere end en god anden bog - jeg læste de 2 første men brænder ikke efter at læse bogen færdig - hvis man absolut vil læse den kan man sikkert låne den gratis på biblioteket.