Bunker (lydbog) af Martin, Martin, Ka
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Martin (forfatter), Martin, Karin Bavngård, Hede (forfatter), Karin Bavngård (forfatter), Hede (forfatter), Thomas Gulstad (indlæser)

Bunker (Marianne Iversen serien #1) lydbog

DKK 87
(0)
Strandvig ligger på den jyske vestkyst, et sted i Thy. I 1944 er den lille fiskerby blevet et nøglepunkt i tyskernes Atlantvold, som skal afværge de allieredes invasion. Lokalbefolkningen må i dagligdagen leve med besættelsesmagten, som har mobiliseret også helt unge drenge. I 1992 har Strandvig skiftet ansigt udadtil, og tyskerne kommer der fortsat, for her er Europas bedste surferfarvand. Men indadtil lader fortiden sig ikke fornægte. Mødet mellem dansk og tysk kan stadig slå gnister på ca...
DKK 87
Forfattere Martin (forfatter), Martin, Karin Bavngård, Hede (forfatter), Thomas Gulstad (indlæser), Karin Bavngård (forfatter), Hede (forfatter)
Udgivet 11 oktober 2011
Længde 0:28
Genrer Krimier
Serie Marianne Iversen serien
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788764505245
Strandvig ligger på den jyske vestkyst, et sted i Thy. I 1944 er den lille fiskerby blevet et nøglepunkt i tyskernes Atlantvold, som skal afværge de allieredes invasion. Lokalbefolkningen må i dagligdagen leve med besættelsesmagten, som har mobiliseret også helt unge drenge. I 1992 har Strandvig skiftet ansigt udadtil, og tyskerne kommer der fortsat, for her er Europas bedste surferfarvand. Men indadtil lader fortiden sig ikke fornægte. Mødet mellem dansk og tysk kan stadig slå gnister på campingpladsen og kulminerer, da Tyskland og Danmark mødes i EM finalen. Ved den lejlighed dukker liget af en ung tysk surfer op i en af de gamle bunkers. Hvem dræbte ham og hvorfor? Det skal kriminalkommissær Marianne Iversen og hendes kollega, Hans Jørgen Bundgaard, opklare inden Rigspolitiet, drengene fra Køwenhavn, må blandes ind.På samme tid skal Marianne Iversen forholde sig til den høje, mørke fremmede i huset overfor, som hun hver aften belurer i sin kikkert.