Cherub 3 - Arizona Max (lydbog) af Ro
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Robert Muchamore (forfatter), Robert Muchamore (forfatter), Niels Borup (indlæser)

Cherub 3 - Arizona Max lydbog

DKK 104
(0)
CHERUB på sporet af den største internationale våbenhandler… James sendes denne gang ud på en mission der klassificeres som Højrisiko. FBI har fået til opgave at opspore og uskadeliggøre den internatonale våbenhandler Jane Oxford. Hendes søn, Curtis, har et par mord på samvittigheden og afsoner sin straf i en specialbygget afdeling for unge kriminelle i det topsikrede Arizona Max Security Prison. FBI beder CHERUB om hjælp – de skal bruge en ung agent til en mission i fængslet. Og det bliver ...
DKK 104
Forfattere Robert Muchamore (forfatter), Robert Muchamore (forfatter), Thomas Munkholt (oversætter), Niels Borup (indlæser)
Udgivet 27 april 2012
Længde 7:5
Genrer Romaner, Skønlitteratur, Krimier, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771371703
CHERUB på sporet af den største internationale våbenhandler… James sendes denne gang ud på en mission der klassificeres som Højrisiko. FBI har fået til opgave at opspore og uskadeliggøre den internatonale våbenhandler Jane Oxford. Hendes søn, Curtis, har et par mord på samvittigheden og afsoner sin straf i en specialbygget afdeling for unge kriminelle i det topsikrede Arizona Max Security Prison. FBI beder CHERUB om hjælp – de skal bruge en ung agent til en mission i fængslet. Og det bliver James. CHERUB er ikke 007. Her er ingen superskurke med fjollede navne eller high-tech dimser forklædt som tyggegummi. De unge agenter i CHERUB lever i virkelighedens kriminelle verden… og den er ikke for børn.