Cornelius Krut 5 - Sagen om blodsuger
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Jan Solheim (forfatter), Kirsten Sonne Harild (forfatter), Hans Henrik Bærentsen (indlæser)

Cornelius Krut 5 - Sagen om blodsugerens børn (Cornelius Krut #5) lydbog

DKK 52
(0)
5. bog i den letlæste detektivspændingsserie om 12-årige Cornelius og hans makker Lulu. Sommerferien er lige begyndt, og Lulu og Cornelius skal sammen med deres klasse være statister i en vampyrfilm, som er ved at komme lidt for tæt på virkeligheden. En nat ved fuldmåne sker en forfærdelig ulykke under indspilningen, og det nysgerrige makkerpar har snart flere grunde til at tro, at det ikke bare var et hændeligt uheld, men at mørke kræfter forfølger filmholdet … Indlæst af Hans Henrik Bæren...
DKK 52
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Jan Solheim (forfatter), Hans Henrik Bærentsen (indlæser), Kirsten Sonne Harild (forfatter), Jan Solheim (illustrator)
Forlag Gyldendal
Udgivet 1 februar 2012
Længde 1:40
Genrer 9-12 År, Børnebøger
Serie Cornelius Krut
Nummer i serie 5
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702129472
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

5. bog i den letlæste detektivspændingsserie om 12-årige Cornelius og hans makker Lulu. Sommerferien er lige begyndt, og Lulu og Cornelius skal sammen med deres klasse være statister i en vampyrfilm, som er ved at komme lidt for tæt på virkeligheden. En nat ved fuldmåne sker en forfærdelig ulykke under indspilningen, og det nysgerrige makkerpar har snart flere grunde til at tro, at det ikke bare var et hændeligt uheld, men at mørke kræfter forfølger filmholdet … Indlæst af Hans Henrik Bærentsen.