Da jeg faldt (lydbog) af Melanie Harl
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Melanie Harlow (forfatter), Linnea Lorenzen Fabricius (indlæser), Janek Lesniak (indlæser)

Da jeg faldt lydbog

DKK 84
(0)
Jack Valentini er ikke min type.   Sexede, tungsindige cowboys er helt perfekte i film, men i virkelighedens verden foretrækker jeg slips og jakkesæt. Gode manerer. Det glatbarberede look.   Jack er barsk, upoleret og ubehøvlet. Han vil ikke have noget at gøre med en ”rig, storbypige” som mig, og det holder han sig ikke tilbage med at give udtryk for.   Men jeg har et job at udføre. Det PR-firma, jeg er medejer af, har fået til opgave at markedsføre hans families gård, så han hæng...
DKK 84
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Melanie Harlow (forfatter), Merete Rostrup Fleischer (oversætter), Linnea Lorenzen Fabricius (indlæser), Janek Lesniak (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 15 april 2019
Længde 8:52
Genrer Romantik, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702267785
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Jack Valentini er ikke min type.   Sexede, tungsindige cowboys er helt perfekte i film, men i virkelighedens verden foretrækker jeg slips og jakkesæt. Gode manerer. Det glatbarberede look.   Jack er barsk, upoleret og ubehøvlet. Han vil ikke have noget at gøre med en ”rig, storbypige” som mig, og det holder han sig ikke tilbage med at give udtryk for.   Men jeg har et job at udføre. Det PR-firma, jeg er medejer af, har fået til opgave at markedsføre hans families gård, så han hænger på mig, og jeg hænger på ham.   Og langsomt forvandles fjendtligheden mellem os til … noget andet. Jeg troede slet ikke, jeg havde den lidenskab i mig, at jeg kunne blive så tiltrukket af et andet menneske.   Men jo mere jeg lærer den tidligere militærmand at kende, jo bedre forstår jeg ham. Tabet af hans kone efterlod ham med et knust hjerte, skyldfølelse og en bitterhed mod verden. Han mener ikke, at han fortjener en ny chance for at blive lykkelig.   Men han tager fejl.   Og jeg behøver ikke være hans første kærlighed. Hvis bare han vil lade mig være hans sidste.