Dan Lynge – mit dobbeltliv (lydbog) a
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Anders-Peter Mathiasen (forfatter), Jeppe Fabricius (forfatter), Miki Mistrati (forfatter), Thomas Stokholm (forfatter), Thomas Gulstad (indlæser)

Dan Lynge – mit dobbeltliv (Audioteket) lydbog

DKK 107
(1)
Han har deltaget i to rockerkrige med sprængstoffer, maskinpistoler og panserværnsraketter. Først som medlem af den berygtede rockergruppe Hells Angels. Senere som politiets hemmelige agent. Og han har lagt navn til sagen, der blev en af de seneste års mest opsigtsvækkende skandaler i Danmark: Men hvem er Dan Lynge? I en ærlig, direkte og usentimental selvbiografi fortæller den tidligere rocker og politimeddeler om sin opvækst som fodboldspillende enebarn på den københavnske vestegn. Om fas...
DKK 107
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Anders-Peter Mathiasen (forfatter), Jeppe Fabricius (forfatter), Miki Mistrati (forfatter), Thomas Stokholm (forfatter), Thomas Gulstad (indlæser)
Udgivet 10 april 2013
Længde 5:21
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Serie Audioteket
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711376577
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Han har deltaget i to rockerkrige med sprængstoffer, maskinpistoler og panserværnsraketter. Først som medlem af den berygtede rockergruppe Hells Angels. Senere som politiets hemmelige agent. Og han har lagt navn til sagen, der blev en af de seneste års mest opsigtsvækkende skandaler i Danmark: Men hvem er Dan Lynge? I en ærlig, direkte og usentimental selvbiografi fortæller den tidligere rocker og politimeddeler om sin opvækst som fodboldspillende enebarn på den københavnske vestegn. Om fascinationen af motorcykler, der førte ham ind i 1970’ernes spirende rockermiljø. Om mødet med vilde engle, hurtige damer og korrupte politibetjente. Om våbensmugling, attentater og drabsforsøg.