Dans på glødende kul (lydbog) af Anna
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Anna Jansson (forfatter), Karen Abrahamsen (indlæser)

Dans på glødende kul lydbog

DKK 69 Dagens pris
(0)
Turisterne er vendt tilbage til fastlandet, og efterårsstemningen sænker sig over Visby. En nat brænder det i en villa. Siden i endnu en. Vidner peger på den elleveårige Leo, der selv for nylig har mistet sin mor i en ildebrand. Samtidig udsættes en lokalpolitikers luksuøse bil for hærværk, og kriminalinspektør Maria Wern får til opgave at finde de skyldige. Sporene leder til en gruppe af venner, der har holdt sammen siden gymnasiet. En gruppe, der også tæller brandmanden Björn, som Maria ...
DKK 69 Dagens pris
DKK 69 Dagens pris
Forfattere Anna Jansson (forfatter), John Jensen (oversætter), Louise Østergaard (oversætter), Karen Abrahamsen (indlæser)
Forlag People'sPress
Udgivet 14 februar 2019
Længde 8:43
Genrer Thriller og Spænding, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788770362467
Turisterne er vendt tilbage til fastlandet, og efterårsstemningen sænker sig over Visby. En nat brænder det i en villa. Siden i endnu en. Vidner peger på den elleveårige Leo, der selv for nylig har mistet sin mor i en ildebrand. Samtidig udsættes en lokalpolitikers luksuøse bil for hærværk, og kriminalinspektør Maria Wern får til opgave at finde de skyldige. Sporene leder til en gruppe af venner, der har holdt sammen siden gymnasiet. En gruppe, der også tæller brandmanden Björn, som Maria er blevet aldeles forelsket i.