Darkest Minds - Ond vilje (lydbog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Alexandra Bracken (forfatter), None Alexandra Bracken (forfatter), Thomas Knuth-Winterfeldt (indlæser)

Darkest Minds - Ond vilje (Darkest Minds #1) lydbog

DKK 159
(0)
En mystisk sygdom dræber 98 procent af alle børnene i USA, og de resterende 2 procent viser sig at have udviklet en form for overnaturlige evner, som ingen helt ved, hvad indebærer, og de placeres derfor i forskellige aflukkede faciliteter. 16-årige Ruby undslipper med nød og næppe en af regeringens mest brutale testlejre og slutter sig til en gruppe andre teenagere på flugt fra systemet. Og på jagt efter svar. Liam, den lille gruppes leder, falder hårdt for Ruby, men hun kan ikke lade ham...
DKK 159
DKK 159
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Undertitel Darkest Minds 1
Forfattere Alexandra Bracken (forfatter), None Alexandra Bracken (forfatter), Thomas Munkholt (oversætter), Thomas Knuth-Winterfeldt (indlæser)
Udgivet 28 juni 2018
Længde 13:0
Genrer 12-15 År, Ungdomsbøger, Børnebøger
Serie Darkest Minds
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788763860208
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En mystisk sygdom dræber 98 procent af alle børnene i USA, og de resterende 2 procent viser sig at have udviklet en form for overnaturlige evner, som ingen helt ved, hvad indebærer, og de placeres derfor i forskellige aflukkede faciliteter. 16-årige Ruby undslipper med nød og næppe en af regeringens mest brutale testlejre og slutter sig til en gruppe andre teenagere på flugt fra systemet. Og på jagt efter svar. Liam, den lille gruppes leder, falder hårdt for Ruby, men hun kan ikke lade ham komme tæt på sig. Ikke efter det, der skete med hendes forældre... Darkest Minds - Ond vilje er første bind i trilogien Darkest Minds og er bogen bag filmen af samme navn. De næste bind i serien hedder Mørke minder og I eftergløden.