Darknet (lydbog) af Carsten Busk
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Carsten Busk (forfatter), Sørem Ulrichs (indlæser)

Darknet (Auditøren #2) lydbog

DKK 92
(0)
Læserne og anmelderne var begejstret for Carsten Busk debut spændingsroman ”Auditøren – Intet er som det syner” ” Auditøren er kort og godt en toptunet Pageturner” 
skrev bla. Finn Hansen. Krimicirklen Den superseje Auditør og hendes faste følgesvende, er nu tilbage i opfølgeren. DARKNET - DEN 6. ENGEL. Charlotte Winther løber en tur i Nørreskoven langs Vejle fjord. Snefnug falder blidt på hendes kolde næse. Der er bare 14 dage til jul. En forsvunden person viser sig, og hun hvivles ind...
DKK 92
Undertitel Den 6. Engel
Forfattere Carsten Busk (forfatter), Susanne Jespersen (redaktør), Sørem Ulrichs (indlæser)
Udgivet 23 juni 2017
Længde 7:30
Genrer Thriller og Spænding, Krimier
Serie Auditøren
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793649019
Læserne og anmelderne var begejstret for Carsten Busk debut spændingsroman ”Auditøren – Intet er som det syner” ” Auditøren er kort og godt en toptunet Pageturner” 
skrev bla. Finn Hansen. Krimicirklen Den superseje Auditør og hendes faste følgesvende, er nu tilbage i opfølgeren. DARKNET - DEN 6. ENGEL. Charlotte Winther løber en tur i Nørreskoven langs Vejle fjord. Snefnug falder blidt på hendes kolde næse. Der er bare 14 dage til jul. En forsvunden person viser sig, og hun hvivles ind i opklaring af en gruopvækkende sag. Kriminelle er brudt ind på et topsikret P4 laboratorie i Rotterdam. En forsker fra laboratoriet bliver bragt ind på et lokalt hospital, men dør kort efter ankomsten af uforklarlige årsager. Darknet, internettets onde lillebror tilbyder alt hvad tvivlsomme købere med ikke sporbare betalingsmidler vil have. Og nu er der noget særligt på auktion. Sporerne trækker i retning af Danois. Danskeren, fra Fremmedlegionens hemmelige verden. Forsvundne og evigt forbundne venner bevæger sig, dybt ind et i kriminelt parallelt univers. Et dæmonisk fællesskab hvor lyset, er mørket. ” Charlotte Winther, er i den grad tilbage, fedt” ” Det er satme noget skrammel, hvis det findes i virkeligheden. God bog ” Sovende børn, stempelkaffe, P-tærter og årets fedeste krimi”