De 7 Synder (lydbog) af Katja L. Berg
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Katja L. Berger (forfatter), Christoffer Skau (indlæser)

De 7 Synder lydbog

DKK 133
(0)
Før DE 7 SYNDER herskede syv guder over verden. Før DE 7 SYNDER levede mennesker, elvere og dværge i harmoni. Før DE 7 SYNDER var der intet mørke. Så kom DE. Og ændrede alt. Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen af undergang. Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen. Men undervejs m...
DKK 133
DKK 133
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Katja L. Berger (forfatter), Nikolaj Johansen (redaktør), Peter Nielsen (illustrator), Christoffer Skau (indlæser)
Forlag DreamLitt ApS
Udgivet 19 september 2017
Længde 8:29
Genrer Fantasy, Science Ficton og Fantasy
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771715378
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Før DE 7 SYNDER herskede syv guder over verden. Før DE 7 SYNDER levede mennesker, elvere og dværge i harmoni. Før DE 7 SYNDER var der intet mørke. Så kom DE. Og ændrede alt. Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen af undergang. Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen. Men undervejs må Kane sande, at den største fjende ikke altid kommer udefra. Og er han villig til at ofre det eneste, der er mere værd end livet selv? DE 7 SYNDER er en fantasyroman om kampen mellem det gode og det onde, om at finde sig selv og leve med sine valg. Også de svære af dem.