De femogfyrre - den hellige liga (lyd
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Alexandre Dumas D.Æ. (forfatter), Alexandre Dumas D. Æ. (forfatter), Anna Reumert (indlæser)

De femogfyrre - den hellige liga lydbog

DKK 107
(0)
Frankrig 1585. Kongen Henri III regerer, men rundt om ham – i nord og i syd og midt i Paris – syder og bobler det af intrigespil: stærke kræfter har sat alt ind på at overtage magten: Henris mor, hans brødre og naboregenter byder ind på magten og håber på lunser af et Frankrig, der er hærget af religionskrige og -massakrer. Kan komplottet mod kongen afværges af hans trofaste mænd? Alexandre Dumas den Ældre (1802-1870) er mest kendt for sine talrige historiske romaner og eventyr bl.a. "Grev...
DKK 107
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Alexandre Dumas D.Æ. (forfatter), Alexandre Dumas D. Æ. (forfatter), – Ukendt (oversætter), Anna Reumert (indlæser)
Udgivet 24 november 2017
Længde 15:39
Genrer Romaner, Eventyr, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711737309
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Frankrig 1585. Kongen Henri III regerer, men rundt om ham – i nord og i syd og midt i Paris – syder og bobler det af intrigespil: stærke kræfter har sat alt ind på at overtage magten: Henris mor, hans brødre og naboregenter byder ind på magten og håber på lunser af et Frankrig, der er hærget af religionskrige og -massakrer. Kan komplottet mod kongen afværges af hans trofaste mænd? Alexandre Dumas den Ældre (1802-1870) er mest kendt for sine talrige historiske romaner og eventyr bl.a. "Greven af Monte Christo" og romanerne om "De tre musketerer", der har gjort ham til den mest læste franske forfatter i verden. Dumas skrev også skuespil, artikler for magasiner og tidsskrifter, og han var en højt profileret korrespondent.