De gode år (lydbog) af Elizabeth Jane
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Elizabeth Jane Howard (forfatter), Agnethe Bjørn (indlæser)

De gode år (Cazalet-krøniken #1) lydbog

DKK 79 Dagens pris
(1)
Hver sommer drager brødrene Hugh, Edward og Rupert Cazalet tilbage til deres barndomshjem i hjertet af Sussex sammen med deres koner og børn. Her slutter de sig til deres karismatiske forældre og deres ugifte søster, Rachel. Forude venter to vidunderlige, solbeskinnede måneder fyldt med leg, picnic på stranden og overdådige middage. Men end ikke de idylliske omgivelser kan holde hjertesorgen, angsten og ensomheden stangen.Hugh hjemsøges stadig af minderne fra Første Verdenskrig og er rædselss...
DKK 79 Dagens pris
DKK 79 Dagens pris
Forfattere Elizabeth Jane Howard (forfatter), Anne Ziersen (oversætter), Agnethe Bjørn (indlæser)
Forlag Gads Forlag
Udgivet 27 september 2017
Længde 18:14
Genrer Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur
Serie Cazalet-krøniken
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788712056492
Hver sommer drager brødrene Hugh, Edward og Rupert Cazalet tilbage til deres barndomshjem i hjertet af Sussex sammen med deres koner og børn. Her slutter de sig til deres karismatiske forældre og deres ugifte søster, Rachel. Forude venter to vidunderlige, solbeskinnede måneder fyldt med leg, picnic på stranden og overdådige middage. Men end ikke de idylliske omgivelser kan holde hjertesorgen, angsten og ensomheden stangen.Hugh hjemsøges stadig af minderne fra Første Verdenskrig og er rædselsslagen ved udsigten til endnu en krig. Den flotte, charmerende Edward, som slap uskadt fra krigen, har et godt øje til damerne, mens hans kone keder sig indædt og savner sit liv som danserinde uden at lægge mærke til hans gentagne affærer. Den talentfulde kunstmaler Rupert opdager, at han ikke både han male og være gift med sin smukke, men krævende hustru, Zoë. Og Rachel er så loyal over for sin familie, at hun ikke har tid til Sid – kvinden hun har stærke følelser for. I fire vidunderligt skrevne romaner følger vi den engelske Cazalet-families overklasseliv med tjenestefolk og skrøbeligt sammenhold i tiden omkring Anden Verdenskrig. Fans af engelske slægtsromaner og tv-serier som Downton Abbey vil elske Howards bestseller-serie, som udkom første gang i Danmark i 1990’erne.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Ligegyldig bog med kedelig indlæsning

Denne bog forekommer ligegyldig og ubetydelig og indlæsningen er kedelig og med forkert betoning i forhold til teksten. Bør afspilles i tempo 1,5 for at give bare lidt liv.