DE OPRØRSKE (lydbog) af Fries Before
Tilføj til ønskeliste
Fries Before Guys (forfatter)

DE OPRØRSKE (Fries Before Guys #85) lydbog

Gratis
(0)
Et splittet indre, en kamp mod systemet og frigørelsen fra forældre. På hvilke måder er oprøret identitetsskabende? Og i hvilke situationer har vi selv gjort oprør? Dagens afsnit handler om at frigøre sig igennem oprøret. Vi taler bl.a. om at maskere sin utilstrækkelighed, bøje sig for autoriteter og hungre efter bekræftelse igennem andres accept og begær. Dagens afsnit er sponsoreret af UIP - United International Pictures. Den oscarnominerede film Lady Bird har premiere d. 26. April i biogra...
Gratis
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Fries Before Guys (forfatter)
Genrer
Serie Fries Before Guys
Nummer i serie 85
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse unprotected
ISBN
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Et splittet indre, en kamp mod systemet og frigørelsen fra forældre. På hvilke måder er oprøret identitetsskabende? Og i hvilke situationer har vi selv gjort oprør? Dagens afsnit handler om at frigøre sig igennem oprøret. Vi taler bl.a. om at maskere sin utilstrækkelighed, bøje sig for autoriteter og hungre efter bekræftelse igennem andres accept og begær.

Dagens afsnit er sponsoreret af UIP - United International Pictures. Den oscarnominerede film Lady Bird har premiere d. 26. April i biografer landet over.