De reformramte (lydbog) af Forfattere
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Forfattere Diverse (forfatter), Chili Turèll (indlæser), Anne marie Helger (indlæser), Torsten Gejl (indlæser), Peter Larsen (indlæser), Margit Ernest (indlæser)

De reformramte lydbog

DKK 75
(0)
24 reformramte danskere skriver om deres møde med beskæftigelsessystemet og om de konsekvenser, mødet har haft for deres hverdag, deres familie og deres liv i det hele taget. Bogen er en samling af meget personlige beretninger af mennesker, der føler sig klemt i arbejdsmarkedssystemet. Om magtesløshed, kampen mod systemet og oplevelsen af ikke at blive hørt og få den rette hjælp. Forsidefoto: Eric Ward, Unsplash Næstehjælperne, Jobcentrets Ofre og Alternativet er gået sammen om at bringe e...
DKK 75
Forfattere Forfattere Diverse (forfatter), Chili Turèll (indlæser), Anne marie Helger (indlæser), Torsten Gejl (indlæser), Peter Larsen (indlæser), Margit Ernest (indlæser)
Udgivet 10 juni 2019
Længde 4:14
Genrer Biografier, Samfund og Politik, Biografier og Erindringer, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726258387
24 reformramte danskere skriver om deres møde med beskæftigelsessystemet og om de konsekvenser, mødet har haft for deres hverdag, deres familie og deres liv i det hele taget. Bogen er en samling af meget personlige beretninger af mennesker, der føler sig klemt i arbejdsmarkedssystemet. Om magtesløshed, kampen mod systemet og oplevelsen af ikke at blive hørt og få den rette hjælp. Forsidefoto: Eric Ward, Unsplash Næstehjælperne, Jobcentrets Ofre og Alternativet er gået sammen om at bringe en række fortællinger fra det danske kontanthjælpssystem og de mennesker, der lever i det.