De sidste jomfruer i verden (lydbog)
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Lucy Ivison (forfatter), Tom Ellen (forfatter), Marie Tourell Søderberg (indlæser), Mikkel Hansen (indlæser)

De sidste jomfruer i verden lydbog

DKK 84
(0)
En "fuck det er pinligt, jeg griner så jeg tisser lidt i bukserne" fortælling om at miste sin mødom. Det er sidste sommer inden studierne starter. Sam og Hannah kender ikke hinanden, men de føler sig hver især som en af de sidste jomfruer i verden, og det skal der gøres noget ved, inden de starter på universitet. Men sommeren bliver mere akavet end storslået, for vejen mod målet er ikke bare svær. Den er fyldt med forvirrende og PINLIGE misforståelser og de mest kiksede scoreforsøg, man kan...
DKK 84
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Lucy Ivison (forfatter), Tom Ellen (forfatter), Tina Sakura Bestle (oversætter), Marie Tourell Søderberg (indlæser), Mikkel Hansen (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 1 oktober 2015
Længde 8:11
Genrer 12-15 År, Ungdomsbøger, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702185881
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En "fuck det er pinligt, jeg griner så jeg tisser lidt i bukserne" fortælling om at miste sin mødom. Det er sidste sommer inden studierne starter. Sam og Hannah kender ikke hinanden, men de føler sig hver især som en af de sidste jomfruer i verden, og det skal der gøres noget ved, inden de starter på universitet. Men sommeren bliver mere akavet end storslået, for vejen mod målet er ikke bare svær. Den er fyldt med forvirrende og PINLIGE misforståelser og de mest kiksede scoreforsøg, man kan forestille sig. Indlæst af Mikkel Hansen og Marie Tourell Søderberg 2015.