De tre musketerer 1 (lydbog) af Alexa
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Alexandre Dumas D.Æ. (forfatter), Alexandre Dumas d. æ. (forfatter), Søren Elung Jensen (indlæser)

De tre musketerer 1 (Verdens klassikere) lydbog

DKK 107
(0)
Den unge d'Artagnan drager hjemmefra med målet om at blive medlem af kongens berømte musketerkorps. Da han imidlertid mister sit introduktionsbrev til lederen af musketererne, de Tréville, sker det dog ikke uden videre. Men allerede den første dag møder han musketererne Athos, Porthos og Aramis, heraf værkets titel, og sammen med dem drager han ud på adskillige eventyr i dronningens tjeneste, ikke mindst med kardinal Richelieu og den infame Milady de Winter. Værket er bearbejdet og tilrette...
DKK 107
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Alexandre Dumas D.Æ. (forfatter), Alexandre Dumas d. æ. (forfatter), Ukendt Ukendt (oversætter), Søren Elung Jensen (indlæser)
Udgivet 5 august 2016
Længde 1:45
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Serie Verdens klassikere
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711704110
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Den unge d'Artagnan drager hjemmefra med målet om at blive medlem af kongens berømte musketerkorps. Da han imidlertid mister sit introduktionsbrev til lederen af musketererne, de Tréville, sker det dog ikke uden videre. Men allerede den første dag møder han musketererne Athos, Porthos og Aramis, heraf værkets titel, og sammen med dem drager han ud på adskillige eventyr i dronningens tjeneste, ikke mindst med kardinal Richelieu og den infame Milady de Winter. Værket er bearbejdet og tilrettet moderne retskrivning. OM FORFATTEREN Alexandre Dumas den ældre (1802-1870) var en fransk forfatter. Han er mest kendt for sine talrige historiske romaner og eventyr, som har gjort ham til den mest læste franske forfatter i verden. Dumas skrev også skuespil, artikler for magasiner og tidsskrifter, og han var en højt profileret korrespondent. Dumas var mulat, idet hans farmor var afroamerikansk slave, og han måtte derfor tåle en del racisme. Hans søn, Alexandre Dumas den yngre, blev også forfatter og er mest kendt for sit værk Kameliadamen.