De utrolige (lydbog) af - Disney, – D
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
- Disney (forfatter), – Disney (forfatter), Lars Thiesgaard (indlæser), Thomas Jacob Clausen (indlæser)

De utrolige (Disney) lydbog

DKK 33
(0)
Engang for længe siden, før drengen Dash overhovedet blev født, var hans mor og far superhelte! Det var i tiden, før det blev forbudt at udøve superheltegerninger. Nu lever Dash et kedeligt almindeligt liv med sin kedelige almindelige familie. Men i al hemmelighed begynder hans far igen at lave superheltegerninger, da en mystisk kvinde søger hans hjælp til at bekæmpe den stærkeste robot verden endnu har set. Det bliver begyndelsen til det største eventyr nogensinde for Dash, for hans far er s...
DKK 33
Forfattere - Disney (forfatter), – Disney (forfatter), Iben Falden (oversætter), Lars Thiesgaard (indlæser), Thomas Jacob Clausen (indlæser)
Forlag SAGA Egmont
Udgivet 5 oktober 2018
Længde 0:44
Genrer Børnebøger
Serie Disney
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711966778
Engang for længe siden, før drengen Dash overhovedet blev født, var hans mor og far superhelte! Det var i tiden, før det blev forbudt at udøve superheltegerninger. Nu lever Dash et kedeligt almindeligt liv med sin kedelige almindelige familie. Men i al hemmelighed begynder hans far igen at lave superheltegerninger, da en mystisk kvinde søger hans hjælp til at bekæmpe den stærkeste robot verden endnu har set. Det bliver begyndelsen til det største eventyr nogensinde for Dash, for hans far er sat ud på en mission, der kommer til at kræve hele familiens meget specielle talenter og kræfter – og snart vil hele denne ikke helt almindelige familie blive kendt som ... De utrolige.