De venstrehåndedes forening (lydbog)
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Håkan Nesser (forfatter), Dan Schlosser (indlæser)

De venstrehåndedes forening lydbog

DKK 169
(5)
Mens Marten Winckelstroop og Rejmus ¬Fiste endnu går i Oosterby Skole danner de De venstrehåndedes forening. Flere årtier senere brænder et gammelt pensionat ned til grunden, og flere mennesker omkommer. Det ene hænger sammen med det andet, men alle dem, der kan forklare hvordan, er døde. Næsten alle. Der er gået femten år, siden den sidste bog om kriminalkommissær Van Veeteren udkom. Der er gået seks år, siden vi sidst hørte nyt fra Gunnar Barbarotti. Nu mødes de for første og måske eneste g...
DKK 169
DKK 169
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Håkan Nesser (forfatter), Jan Mølgaard (oversætter), Agnete Dorph Stjernfelt (oversætter), Dan Schlosser (indlæser)
Forlag Modtryk
Udgivet 26 oktober 2018
Længde 12:17
Genrer Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788770070997
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Mens Marten Winckelstroop og Rejmus ¬Fiste endnu går i Oosterby Skole danner de De venstrehåndedes forening. Flere årtier senere brænder et gammelt pensionat ned til grunden, og flere mennesker omkommer. Det ene hænger sammen med det andet, men alle dem, der kan forklare hvordan, er døde. Næsten alle. Der er gået femten år, siden den sidste bog om kriminalkommissær Van Veeteren udkom. Der er gået seks år, siden vi sidst hørte nyt fra Gunnar Barbarotti. Nu mødes de for første og måske eneste gang. DE VENSTREHÅNDEDES FORENING er indlæst af skuespiller Dan Schlosser, der udover at slå sine folder på teaterscener landet over, også gennem mange år har været en af landets mest brugte lydbogsindlæsere. Han har blandt andet indlæst bøger af Julian Barnes, Dan Turell og Jens Henrik Jensen – og har desuden lagt stemme til et utal af dokumentarer, tegnefilm og ikke mindst quizprogrammet til Jeopardy.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse