Den der lever stille (lydbog) af Leon
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag

Den der lever stille lydbog

DKK 150 Dagens pris
Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om den ensomme Christina, der vokser op i et rødt parcelhus i Helsinge med en plan: Hvis bare hun opfører sig almindeligt, får topkarakterer og ikke gør sin mor ked af det eller sin far vred, kan det være, at de kan elske hende. Og om den unge litteraturstuderende, der på trods flytter til København for at genskabe sig selv som forfatteren Leonora og til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindeli...
DKK 150 Dagens pris
DKK 150 Dagens pris
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Leonora Christina Skov (forfatter), Leonora Christina Skov (indlæser)
Udgivet 11 januar 2018
Længde 11:43
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740046533
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om den ensomme Christina, der vokser op i et rødt parcelhus i Helsinge med en plan: Hvis bare hun opfører sig almindeligt, får topkarakterer og ikke gør sin mor ked af det eller sin far vred, kan det være, at de kan elske hende. Og om den unge litteraturstuderende, der på trods flytter til København for at genskabe sig selv som forfatteren Leonora og til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindelig præst. ”Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem”, siger hendes far, men så tager Leonoras raseri og livslyst endelig over. Den, der lever stille er en stærk fortælling om at miste det hele og finde sig selv, om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden. Om forfatteren: Leonora Christina Skov (f. 1976) har udgivet romanerne Hvor intet bryder vinden, Førsteelskeren, Silhuet af en synder, Champagnepigen og Rygsvømmeren. Hendes forfatterskab er oversat til tysk, hollandsk, tjekkisk, norsk og spansk. Hun er litteraturanmelder ved Weekendavisen, mag.art. i litteraturvidenskab og har modtaget Kunstfondens treårige arbejdslegat. På baggrund af sin mors lange kræftforløb skrev hun sidste år et stort essay i Politiken om sine erfaringer med den svære samtale om døden, og siden har hun holdt en lang række foredrag for hospitalspersonale, der arbejder med kræftsyge.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

God og overraskende bog. Havde regnet med en klassisk historie om omsorgssvigt, seksuelt misbrug, alkoholrelaterede problemer og et hjem i fattigdom. Historien om forfatterens liv portrætterer hvorledes svigt og psykisk terror nedbryder et menneske der på mest fantastisk vis formår at rejse sig af asken, som fugl føniks.

Så smukt skrevet og læst op. En fornøjelse at høre denne som lydbog.