Den forsvundne silkeabe (lydbog) af D
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Daniel Zimakoff (forfatter), Ida-Marie Rendtorff (forfatter), Mikkel Bay Mortensen (indlæser)

Den forsvundne silkeabe lydbog

DKK 34
(0)
En silkeabe forsvinder. En ny sag for Team A. Der var ikke mange på listen over mistænkte. Hvad med Yosuf, deres nye underbo? Det var hans job at passe på silkeaben. Og nu var han fyret. Men Yosuf var jo deres ven, ham kunne de da ikke skrive på listen. Den store mand viklede en ledning om Bastians ankler. Det strammede og gjorde ondt. Bagefter bandt han Bastian fast til en stor radiator. Så var det Kamilles tur. Til sidst proppede manden nogle sure nylonstrømper i munden på dem. Fy for fande...
DKK 34
DKK 33
Forfattere Daniel Zimakoff (forfatter), Ida-Marie Rendtorff (forfatter), Mikkel Bay Mortensen (indlæser), Magnus Værness (illustrator)
Udgivet 10 juli 2017
Længde 1:27
Genrer 6-9 År, 9-12 År, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711669730
En silkeabe forsvinder. En ny sag for Team A. Der var ikke mange på listen over mistænkte. Hvad med Yosuf, deres nye underbo? Det var hans job at passe på silkeaben. Og nu var han fyret. Men Yosuf var jo deres ven, ham kunne de da ikke skrive på listen. Den store mand viklede en ledning om Bastians ankler. Det strammede og gjorde ondt. Bagefter bandt han Bastian fast til en stor radiator. Så var det Kamilles tur. Til sidst proppede manden nogle sure nylonstrømper i munden på dem. Fy for fanden, hvor de smagte af tis. Bastian var ved at brække sig. Daniel Zimakoff, født i 1956, børne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har også forsøgt sig som skuespiller et par år. Først som trediveårig begyndte han at skrive, og målgruppen spænder vidt fra børn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en årrække undervist i at skrive. Ida-Marie Rendtorf, født 1962, børne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "Strømsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang række bøger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i København.