Den grimme Ælling (lydbog) af H.C. An
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
H.C. Andersen (forfatter), H. C. Andersen (forfatter), Jørn Jensen (forfatter), Susanna Hartmann (indlæser)

Den grimme Ælling lydbog

DKK 34
(0)
Den grimme ælling er eventyret om svaneungen, der vokser op i andegården og må gå så grueligt meget ondt igennem, inden den bliver forenet med en svanefamilie. OM FORFATTEREN Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæri...
DKK 34
DKK 52
DKK 34
DKK 12
Forfattere H.C. Andersen (forfatter), H. C. Andersen (forfatter), Jørn Jensen (forfatter), Susanna Hartmann (indlæser), Bodil Molich (illustrator)
Udgivet 10 juli 2017
Længde 0:26
Genrer 6-9 År, Eventyr, Skønlitteratur, Børnebøger
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711672136
Den grimme ælling er eventyret om svaneungen, der vokser op i andegården og må gå så grueligt meget ondt igennem, inden den bliver forenet med en svanefamilie. OM FORFATTEREN Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæring går hånd i hånd, og at kun den gode historie og appetitlige bog kan fange børnenes interesse, og derfor gik han selv i gang med at skrive. Han står nu bag flere hundrede letlæselige bøger til børn, hvoraf især genrer som mystik og gys skal fremhæves. Alle hans bøger er illustrerede.