Den hemmelige fodboldagent (lydbog) a
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Anonym . (forfatter), Anonym Anonym (forfatter), Peter Secher Schmidt (indlæser)

Den hemmelige fodboldagent lydbog

DKK 125
(0)
Druk, stoffer, utroskab, slagsmål og et pengeforbrug af ubegribelige dimensioner. Professionelle fodboldspilleres opførsel uden for banen kan være et mareridt for deres agenter, der ofte fungerer som barnepiger for de ustyrlige spillere. En fodboldagent, som har arbejdet med flere topspillere i de engelske ligaer, fortæller om fodboldspillernes vilde liv uden for banen og om sportens skyggesider. Enhver er sig selv nærmest i kampen for at tjene mest muligt i en branche præget af dobbeltmoral ...
DKK 125
DKK 209
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Anonym . (forfatter), Anonym Anonym (forfatter), Michael Jepsen (oversætter), Peter Secher Schmidt (indlæser)
Udgivet 20 juni 2018
Længde 7:31
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771482959
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Druk, stoffer, utroskab, slagsmål og et pengeforbrug af ubegribelige dimensioner. Professionelle fodboldspilleres opførsel uden for banen kan være et mareridt for deres agenter, der ofte fungerer som barnepiger for de ustyrlige spillere. En fodboldagent, som har arbejdet med flere topspillere i de engelske ligaer, fortæller om fodboldspillernes vilde liv uden for banen og om sportens skyggesider. Enhver er sig selv nærmest i kampen for at tjene mest muligt i en branche præget af dobbeltmoral og lyssky handler. Alle midler tages i brug for at kapre nye spillere og forhandle kontrakter på plads: korruption, trusler og beskidte tricks.