Den italienske have (lydbog) af Susan
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Susan Moody (forfatter), Susan Moody (forfatter), Liselotte Krogager (indlæser)

Den italienske have lydbog

DKK 107
(0)
En voldsom begivenhed har rystet Hannahs liv. I femogtyve år har hun levet med en tung hemmelighed, og pludselig konfronteres hun med sin fortid. Det gør ondt, og Hannah har svært ved at tro, at hendes sanser er hende tro. Som om det ikke var nok støder hun tilfældigvis på en roman, der detaljeret fortæller om omstændighederne omkring et mord, og indgående beskriver intime scener fra hendes eget liv - scener af lidenskabelig sanselighed, som hun troede, hun kun selv kendte til. Pludselig bef...
DKK 107
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Susan Moody (forfatter), Susan Moody (forfatter), Liselotte Krogager (indlæser), Inge-Lise Jespersgaard (oversætter)
Udgivet 1 januar 2007
Længde 15:23
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711300770
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En voldsom begivenhed har rystet Hannahs liv. I femogtyve år har hun levet med en tung hemmelighed, og pludselig konfronteres hun med sin fortid. Det gør ondt, og Hannah har svært ved at tro, at hendes sanser er hende tro. Som om det ikke var nok støder hun tilfældigvis på en roman, der detaljeret fortæller om omstændighederne omkring et mord, og indgående beskriver intime scener fra hendes eget liv - scener af lidenskabelig sanselighed, som hun troede, hun kun selv kendte til. Pludselig befinder hun sig igen i gådefulde og tragiske begivenheder, og hun må se i øjnene, at nutiden står i forbindelse med hendes egne oplevelser femogtyve år tidligere. Rystet forstår hun, at hun er fanget af fortiden, og at hun må søge tilbage i tiden og løse gåden, inden tragedien indtræffer endnu en gang. Den Italienske have er en nervepirrende roman om en kvinde, der konfronteres med begivenheder i sin fortid, som hun har brugt hele livet på at fortrænge. Oplev åndeløs spænding i kapløb med yderst sensuelle skildringer. Susan Moody, hvis to tidligere romaner på dansk er udgivet under navnet Madison, bevæger smidigt sit forfatterskab fra spændingsbøger over kærlighed til krimier, og i årenes løb har hun skrevet over tyve romaner. Susan Moody er født og opvokset i Oxford og har i de senere år sammen med sin mand, John Donaldson, delt sin tid mellem England og Tasmanien.