Den lille prins (lydbog) af Antoine d
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Antoine de Saint-Exupéry (forfatter), Antoine de Saint-Exupéry (forfatter), Frits Helmuth (indlæser)

Den lille prins lydbog

DKK 76
(0)
Den lille prins er historien om piloten, alias forfatteren selv, der nødlander i Saharaørkenen.Her møder han den lille prins, der kommer fra rummet og fortæller piloten om sin egen hjemmeplanet, asteroide B612. Han er kommet til jorden på sin rundtur til alverdens planeter for at finde hjælp til at redde det dyrebareste, han kender. Den lille prins er kendt og elsket af både børn og voksne som det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærl...
DKK 76
DKK 68
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Antoine de Saint-Exupéry (forfatter), Antoine de Saint-Exupéry (forfatter), Asta Hoff-Jørgensen (oversætter), Frits Helmuth (indlæser)
Udgivet 5 september 2011
Længde 2:4
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711406977
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Den lille prins er historien om piloten, alias forfatteren selv, der nødlander i Saharaørkenen.Her møder han den lille prins, der kommer fra rummet og fortæller piloten om sin egen hjemmeplanet, asteroide B612. Han er kommet til jorden på sin rundtur til alverdens planeter for at finde hjælp til at redde det dyrebareste, han kender. Den lille prins er kendt og elsket af både børn og voksne som det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden, livet og døden at kende. Men som først og fremmest handler om omsorg for de nære ting. Bogen er indlæst af Frits Helmuth.