Den magiske bog 4: Forbandelsen (lydb
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Anne-Marie Donslund (forfatter), Inez Gavilanes (forfatter), Maria Winther Nørgaard (indlæser)

Den magiske bog 4: Forbandelsen (Den magiske bog #4) lydbog

DKK 54
(0)
Cecilies forældre skal skilles, og hendes mor er blevet kæreste med en af lærerne fra skolen. Da klassen skal på lejrtur, tager Cecilies mor med, selvom Cecilie ikke vil have det. Og hun er stadig uvenner med Julie og Helena, som stikker af sammen med Kasper og Den magiske bog. Cecilie ved af erfaring, at det er en dårlig idé at bruge sort magi. Men kan det nu også skade at kaste bare en lillebitte forbandelse? "Den magiske bog" er en serie på seks bøger for de 10-14-årige om veninderne Cec...
DKK 54
DKK 75
Forfattere Anne-Marie Donslund (forfatter), Inez Gavilanes (forfatter), Maria Winther Nørgaard (indlæser), Inez Gavilanes (illustrator)
Forlag Carlsen
Udgivet 23 august 2018
Længde 3:29
Genrer 9-12 År, 12-15 År, Ungdomsbøger, Børnebøger
Serie Den magiske bog
Nummer i serie 4
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726087222
Cecilies forældre skal skilles, og hendes mor er blevet kæreste med en af lærerne fra skolen. Da klassen skal på lejrtur, tager Cecilies mor med, selvom Cecilie ikke vil have det. Og hun er stadig uvenner med Julie og Helena, som stikker af sammen med Kasper og Den magiske bog. Cecilie ved af erfaring, at det er en dårlig idé at bruge sort magi. Men kan det nu også skade at kaste bare en lillebitte forbandelse? "Den magiske bog" er en serie på seks bøger for de 10-14-årige om veninderne Cecilie, Julie og Helena, der bruger magi til at opnå de ting, de ønsker sig. Anne-Marie Donslund (født 1966) har skrevet en række bøger for børn og unge. Hun er cand.mag. i Idéhistorie og Æstetik & Kultur og leder Forfatterskolen for Unge på Midt- og Vestsjælland. Inez Gavilanes (f. 1977) er en dansk sangerinde og tidligere medlem af gruppen Sukkerchok. Sammen med Anne-Marie Donslund har hun udgivet pigeserien "Den magiske bog".