Den magiske bog 5: Den sorte kat (lyd
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Anne-Marie Donslund (forfatter), Inez Gavilanes (forfatter), Maria Winther Nørgaard (indlæser)

Den magiske bog 5: Den sorte kat (Den magiske bog #5) lydbog

DKK 54
(0)
Cecilies mors kæreste er flyttet ind hos dem, men Cecilie vil bare have ham ud, så hun kan få sit normale liv tilbage. Sammen med sine veninder planlægger hun at kaste en grusom forbandelse over ham, så han vil blive paranoid og miste forstanden. Men Cecilie ved jo af erfaring, at man ikke skal lege med sort magi, og som sædvanligt går ingenting som planlagt ... "Den magiske bog" er en serie på seks bøger for de 10-14-årige om veninderne Cecilie, Julie og Helena, der bruger magi til at opnå ...
DKK 54
DKK 75
Forfattere Anne-Marie Donslund (forfatter), Inez Gavilanes (forfatter), Maria Winther Nørgaard (indlæser), Inez Gavilanes (illustrator)
Forlag Carlsen
Udgivet 19 oktober 2018
Længde 4:1
Genrer 12-15 År, Ungdomsbøger, Børnebøger
Serie Den magiske bog
Nummer i serie 5
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788726087246
Cecilies mors kæreste er flyttet ind hos dem, men Cecilie vil bare have ham ud, så hun kan få sit normale liv tilbage. Sammen med sine veninder planlægger hun at kaste en grusom forbandelse over ham, så han vil blive paranoid og miste forstanden. Men Cecilie ved jo af erfaring, at man ikke skal lege med sort magi, og som sædvanligt går ingenting som planlagt ... "Den magiske bog" er en serie på seks bøger for de 10-14-årige om veninderne Cecilie, Julie og Helena, der bruger magi til at opnå de ting, de ønsker sig. Anne-Marie Donslund (født 1966) har skrevet en række bøger for børn og unge. Hun er cand.mag. i Idéhistorie og Æstetik & Kultur og leder Forfatterskolen for Unge på Midt- og Vestsjælland. Inez Gavilanes (f. 1977) er en dansk sangerinde og tidligere medlem af gruppen Sukkerchok. Sammen med Anne-Marie Donslund har hun udgivet pigeserien "Den magiske bog".