Den mørke arena (lydbog) af Mario Puz
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Mario Puzo (forfatter), Jesper Bøllehuus Jesper Bøllehuus (indlæser), Jesper Bøllehuus (indlæser)

Den mørke arena lydbog

DKK 107
(0)
Efterkrigstidens ruinbyer i det besatte Tyskland er hjemsted for en skyggeverden, hvor korruptionen og desperationen lever side om side, og den eneste gyldige valuta er amerikanske cigaretter. For dem kan du til gengæld købe hvad som helst. Amerikaneren Walter Mosca vender tilbage til dette Tyskland efter krigen, for at genfinde den kvinde han elskede, og opbygge et nyt liv. Men skyggerne sniger sig ind på ham, og han må snart vælge mellem kærlighed og ambition, passion og grådighed, og ikke ...
DKK 107
DKK 75
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Mario Puzo (forfatter), Mogens Boisen (oversætter), Jesper Bøllehuus Jesper Bøllehuus (indlæser), Jesper Bøllehuus (indlæser)
Udgivet 16 juni 2016
Længde 6:55
Genrer Thriller og Spænding, Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik, Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711667958
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Efterkrigstidens ruinbyer i det besatte Tyskland er hjemsted for en skyggeverden, hvor korruptionen og desperationen lever side om side, og den eneste gyldige valuta er amerikanske cigaretter. For dem kan du til gengæld købe hvad som helst. Amerikaneren Walter Mosca vender tilbage til dette Tyskland efter krigen, for at genfinde den kvinde han elskede, og opbygge et nyt liv. Men skyggerne sniger sig ind på ham, og han må snart vælge mellem kærlighed og ambition, passion og grådighed, og ikke mindst mellem liv og død... Mario Puzo (1920-1999) var en amerikansk romanforfatter, hvis bøger ofte skildrer Amerikas kriminelle underverden og bagsiden af den amerikanske drøm. Blandt hans værker er den udødelige klassiker "The Godfather" fra 1961 (da. 1971), som blev filmatiseret under samme navn i 1972, med Francis Ford Coppola som instruktør og Mario Puzo selv som manuskriptforfatter.