Den serbiske dansker (lydbog) af Leif
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Leif Davidsen Leif Davidsen (forfatter), Leif Davidsen (forfatter), Henning Palner Henning Palner (indlæser), Henning Palner (indlæser)

Den serbiske dansker lydbog

DKK 107
(0)
Iranske præster har udsat en dusør på 4 millioner dollars til den, der fuldfører deres fatwa, en dødsdom - over den internationalt kendte forfatter Sara Santanda. Hun bliver inviteret til København af et dansk dagblad og forfatterorganisationen PEN, og kriminalbetjent Per Toftlund fra efterretningstjenesten bliver sat på beskyttelsesopgaven. En politiker i Folketinget laver en handel med konsekvenser. Og et sted i det tidligere Jugoslavien indgår en ung mand kontrakt om et mord. Manden e...
DKK 107
Forfattere Leif Davidsen Leif Davidsen (forfatter), Leif Davidsen (forfatter), Henning Palner Henning Palner (indlæser), Henning Palner (indlæser)
Udgivet 15 august 2011
Længde 10:57
Genrer Krimier
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711406229
Iranske præster har udsat en dusør på 4 millioner dollars til den, der fuldfører deres fatwa, en dødsdom - over den internationalt kendte forfatter Sara Santanda. Hun bliver inviteret til København af et dansk dagblad og forfatterorganisationen PEN, og kriminalbetjent Per Toftlund fra efterretningstjenesten bliver sat på beskyttelsesopgaven. En politiker i Folketinget laver en handel med konsekvenser. Og et sted i det tidligere Jugoslavien indgår en ung mand kontrakt om et mord. Manden er Vuk. Han er den serbiske dansker. Lydbogen er indlæst af Henning Palner.