Den sidste mohikaner (lydbog) af J.F.
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
J.F. Cooper (forfatter), J. F. Cooper (forfatter), Torben Thune (indlæser)

Den sidste mohikaner lydbog

DKK 75
(0)
J.F. Coopers klassiker "Den sidste mohikaner" tager os med tilbage til den fransk-indianske krig i 1750‘ernes USA. Vi følger mohikaneren Chingachgook, hans søn Uncas og den hvide spejder Falkeøje i deres forsøg på at befri to unge engelske kvinder, der er blevet bortført af fjendtlige indianere, der kæmper på franskmændenes side. "Den sidste mohikaner" er anden del af J.F. Coopers "Læderstrømpe"-serie, der fortæller om livet på den store, øde prærie. Bøgerne kan også læses uafhængigt af h...
DKK 75
DKK 27
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere J.F. Cooper (forfatter), J. F. Cooper (forfatter), Grete Juel Jørgensen (oversætter), Torben Thune (indlæser)
Udgivet 15 januar 2018
Længde 8:24
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711924587
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

J.F. Coopers klassiker "Den sidste mohikaner" tager os med tilbage til den fransk-indianske krig i 1750‘ernes USA. Vi følger mohikaneren Chingachgook, hans søn Uncas og den hvide spejder Falkeøje i deres forsøg på at befri to unge engelske kvinder, der er blevet bortført af fjendtlige indianere, der kæmper på franskmændenes side. "Den sidste mohikaner" er anden del af J.F. Coopers "Læderstrømpe"-serie, der fortæller om livet på den store, øde prærie. Bøgerne kan også læses uafhængigt af hinanden. Den amerikanske forfatter James Fenimore Cooper (1789-1851) er kendt for sine historiske romaner om indfødte amerikanere og nybyggere på den amerikanske prærie. "Den sidste mohikaner" fra 1826 er uden tvivl J.F. Coopers mest berømte værk, hvis hovedperson Natty Bumppo også optræder i andre romaner i hans "Læderstrømpe"-serie.