Den søde tilgivelse (lydbog) af Lori
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Lori Nelson Spielman (forfatter), Marie Nørgaard (indlæser)

Den søde tilgivelse lydbog

DKK 148
(0)
Der er en ny landeplage undervejs. Tilgivelsessten, der sendes fra person til person, som de engang så forhadte kædebreve, med et brev og to udfordringer: tilgiv og søg tilgivelse. Tv-vært Hannah Fahr er ikke hoppet med på bølgen. Hun fik faktisk tilsendt to sten og et brev for et par år tilbage, men stenene ligger stadig i skuffen derhjemme, og der bliver de liggende. Lige indtil den dag Fiona Knowles, kvinden bag tilgivelsesstenene og i øvrigt Hannahs plageånd fra skoletiden, optræder som ...
DKK 148
DKK 68
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Lori Nelson Spielman (forfatter), Nete Harsberg (oversætter), Betty Frank Simonsen (oversætter), Marie Nørgaard (indlæser)
Forlag People'sPress
Udgivet 4 juli 2017
Længde 10:38
Genrer Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771809558
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Der er en ny landeplage undervejs. Tilgivelsessten, der sendes fra person til person, som de engang så forhadte kædebreve, med et brev og to udfordringer: tilgiv og søg tilgivelse. Tv-vært Hannah Fahr er ikke hoppet med på bølgen. Hun fik faktisk tilsendt to sten og et brev for et par år tilbage, men stenene ligger stadig i skuffen derhjemme, og der bliver de liggende. Lige indtil den dag Fiona Knowles, kvinden bag tilgivelsesstenene og i øvrigt Hannahs plageånd fra skoletiden, optræder som gæst i Hannahs program og får hende til at fortælle for åben skærm. Om konflikten med moren og alt det, hun har holdt for sig selv i næsten to årtier. Hannahs ærlighed får ubehagelige konsekvenser, hendes ellers store fanskare foragter hende, vennerne tvivler på hendes oprigtighed og kæresten på hendes valg. Hun er tvunget til at indse, at tingene måske ikke forholder sig helt, som hun troede. Og hun er nødt til at gøre noget ved det nu.