Descendants: De fortabtes ø (lydbog)
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
- Disney (forfatter), – Disney (forfatter), Thomas Jacob Clausen (indlæser)

Descendants: De fortabtes ø (Disney) lydbog

DKK 33
(0)
Falder æblet aldrig langt fra stammen? For tyve år siden blev alle skurke forvist fra kongeriget Auradon og sendt til De Fortabtes Ø; et dystert sted, sikret med et kraftfelt, som gør det umuligt at flygte. Skurkene har mistet deres magiske evner og lever isoleret fra resten af verden. Men skjult i Den Forbudte Fæstning ligger Drageøjet: nøglen til fuldkommen mørke og skurkenes eneste håb om flugt. Men kun den allerklogeste, ondeste og værste skurk kan finde den. Hvem bliver det? I deres s...
DKK 33
DKK 54
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere - Disney (forfatter), – Disney (forfatter), Egmont Publishing Ab (oversætter), Thomas Jacob Clausen (indlæser)
Forlag SAGA Egmont
Udgivet 25 maj 2018
Længde 7:56
Genrer Børnebøger
Serie Disney
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711962305
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Falder æblet aldrig langt fra stammen? For tyve år siden blev alle skurke forvist fra kongeriget Auradon og sendt til De Fortabtes Ø; et dystert sted, sikret med et kraftfelt, som gør det umuligt at flygte. Skurkene har mistet deres magiske evner og lever isoleret fra resten af verden. Men skjult i Den Forbudte Fæstning ligger Drageøjet: nøglen til fuldkommen mørke og skurkenes eneste håb om flugt. Men kun den allerklogeste, ondeste og værste skurk kan finde den. Hvem bliver det? I deres søgen opdager skurkebørnene, at selvom ens slægtstræ er fuld af ondskab, er det ikke så slemt at gøre noget godt.