Det, du ikke forstår, gør dig klogere
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Frederik Lindhardt (forfatter), Svend Brinkmann (forfatter), Tor Nørretranders (forfatter), Rane Willerslev (forfatter), Bo Carlsson (indlæser), Dan Schlosser (indlæser), Morten Overgaard-Dahl (indlæser), Jesper Dupont (indlæser)

Det, du ikke forstår, gør dig klogere lydbog

DKK 148
(0)
Vi er på vej ind i en ny tidsalder. Radikalt ny. Det synes at være den generelle stemning for tiden. Det er, som om vi står midt i en overgang mellem noget, der var, og noget, der kommer. Den analoge verden bliver, som tiden går, et stykke historie, mens den digitale tidsalder emmer af fremtid – en fremtid ingen kender, men alle kæmper for at få lov at definere. Og ligesom med andre store overgange – nye jobs, runde fødselsdage og festlige bryllupper – er det oplagt også at markere denne ove...
DKK 148
Forfattere Frederik Lindhardt (forfatter), Svend Brinkmann (forfatter), Tor Nørretranders (forfatter), Rane Willerslev (forfatter), Bo Carlsson (indlæser), Dan Schlosser (indlæser), Morten Overgaard-Dahl (indlæser), Jesper Dupont (indlæser)
Forlag People'sPress
Udgivet 16 november 2018
Længde 6:26
Genrer Religion og Filosofi, Medicin, Videnskab og Teknologi, Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788772009834
Vi er på vej ind i en ny tidsalder. Radikalt ny. Det synes at være den generelle stemning for tiden. Det er, som om vi står midt i en overgang mellem noget, der var, og noget, der kommer. Den analoge verden bliver, som tiden går, et stykke historie, mens den digitale tidsalder emmer af fremtid – en fremtid ingen kender, men alle kæmper for at få lov at definere. Og ligesom med andre store overgange – nye jobs, runde fødselsdage og festlige bryllupper – er det oplagt også at markere denne overgang ved at sætte nogle ord på. I stedet for at rejse sig og tale, så foregår det her siddende og i samtale. Tre af Danmarks skarpeste og mest populære iagttagere, Tor Nørretranders, Rane Willerslev og Svend Brinkmann, gør sammen status over den på mange måder radikale tid, vi lever i. Hvad er det for en tid? Hvad kommer vi fra? Hvad går vi til? Og hvordan med os mennesker? Med mennesket, med menneske(lig)heden?