Det dyrebare (lydbog) af Linn Ullmann
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Linn Ullmann (forfatter), Pusle Helmuth Darville (indlæser), Grete Tulinius (indlæser)

Det dyrebare lydbog

DKK 107
(0)
"Det dyrebare" er fortællingen om en familie, der bliver offer for sine egne hemmeligheder – og om en forsvunden pige. En sommernat forsvinder nitten år gamle Mille sporløst for at blive fundet død to år senere. Milles forsvinden og den efterfølgende uvished præger alle, som har været i berøring med hende: forfatteren Jon Dreyer, der kæmper med en skriveblokering og konstant er utro. Jons kone, Siri, en dreven kok og restauratør, som har sine egne problemer at slås med. Jon og Siris datter, ...
DKK 107
DKK 106
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Linn Ullmann (forfatter), Karen Fastrup (oversætter), Pusle Helmuth Darville (indlæser), Grete Tulinius (indlæser)
Udgivet 6 oktober 2017
Længde 9:4
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711398425
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

"Det dyrebare" er fortællingen om en familie, der bliver offer for sine egne hemmeligheder – og om en forsvunden pige. En sommernat forsvinder nitten år gamle Mille sporløst for at blive fundet død to år senere. Milles forsvinden og den efterfølgende uvished præger alle, som har været i berøring med hende: forfatteren Jon Dreyer, der kæmper med en skriveblokering og konstant er utro. Jons kone, Siri, en dreven kok og restauratør, som har sine egne problemer at slås med. Jon og Siris datter, den uforudsigelige og uregerlige Alma. Og Siris mor, Jenny Brodal, som efter at have været tørlagt i tyve år begynder at drikke igen i forbindelse med sin 75-års fødselsdag – den dag, Mille forsvinder. "Det dyrebare" er en sort, humoristisk roman om sorg og overlevelse – og om kærlighed og grådighed. Linn Ullmann (f. 1966) er en norsk forfatter, litteraturkritiker og journalist. I 1998 debuterede Linn Ullmann med romanen "Før du sover", og hun har sidenhen vundet flere prestigiøse priser for sine romaner.