Det knuste rige (lydbog) af Erin Watt
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Erin Watt (forfatter), Maria Cordsen (indlæser), Mads Hjulmand (indlæser)

Det knuste rige (Royals #5) lydbog

DKK 84
(1)
Det knuste rige starter, hvor Den ustyrlige arving slutter. Hartley Wright ligger på hospitalet med hukommelsestab. Eastons lillebror, Sebastian, ligger sammesteds i koma efter en bilulykke, der kan ende med at koste ham livet. Easton er splittet i to, da alle lader til at give Hartley skylden for ulykken. Lige siden Hartley mødte Easton, er hendes liv blevet vendt op og ned. Ikke mindst nu, hvor hun ikke kan huske noget fra de sidste tre år og derfor er afhængig af, at dem omkring hende ...
DKK 84
DKK 84
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Erin Watt (forfatter), Merete Rostrup Fleischer (oversætter), Maria Cordsen (indlæser), Mads Hjulmand (indlæser)
Forlag Gyldendal
Udgivet 16 maj 2019
Længde 9:6
Genrer Thriller og Spænding, Romantik, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Romantik og Erotik, Krimier
Serie Royals
Nummer i serie 5
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702273892
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Det knuste rige starter, hvor Den ustyrlige arving slutter. Hartley Wright ligger på hospitalet med hukommelsestab. Eastons lillebror, Sebastian, ligger sammesteds i koma efter en bilulykke, der kan ende med at koste ham livet. Easton er splittet i to, da alle lader til at give Hartley skylden for ulykken. Lige siden Hartley mødte Easton, er hendes liv blevet vendt op og ned. Ikke mindst nu, hvor hun ikke kan huske noget fra de sidste tre år og derfor er afhængig af, at dem omkring hende vil hende det godt. Det går dog hurtigt op for hende, at det langt fra er tilfældet – selv i forhold til forældrene er der noget, der skurer. Easton virker bekendt og farlig på samme tid. Hun ved ikke, at han er den eneste ven, hun har – og at han vil gå til verdens ende for at hjælpe hende. Easton gør, hvad han kan for at få hende til at huske, hvad der gik forud for ulykken, men Hartley er af den overbevisning, at nogen ting måske er bedre glemt.     Det knuste rige er femte bog om livet i og omkring Royalfamilien. Om forræderi, tillid og familiens magt. Hvem kan man, når det kommer til stykket, stole på?