Det Nye Testamente (lydbog) af red. P
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
red. Peter Birch Petersen (forfatter), Poul Hüttel (indlæser), Henrik Koefoed (indlæser), Sofie Gråbøl (indlæser), Lotte Andersen (indlæser), Lars Mikkelsen (indlæser), Ellen Hillingsø (indlæser)

Det Nye Testamente lydbog

DKK 240
(0)
Det Nye Testamente har sat dybe rødder i vores kultur. Et møde med kristendommens grundskrifter er et berigende møde med tekster, der handler om tro, håb og kærlighed – om liv og død. Det Nye Testamente omfatter 27 skrifter, der spænder fra de fire evangeliers fortælling om Jesus’ liv, død og opstandelse over beretninger om den ældste kristne menighed i Apostlenes Gerninger til en lang række breve skrevet til personer og menigheder i den ældste kristenhed. Og som det sidste af de nytestamen...
DKK 240
Forfattere red. Peter Birch Petersen (forfatter), Poul Hüttel (indlæser), Henrik Koefoed (indlæser), Sofie Gråbøl (indlæser), Lotte Andersen (indlæser), Lars Mikkelsen (indlæser), Ellen Hillingsø (indlæser)
Udgivet 12 april 2019
Længde 19:33
Genrer Religion og Filosofi, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788775239467
Det Nye Testamente har sat dybe rødder i vores kultur. Et møde med kristendommens grundskrifter er et berigende møde med tekster, der handler om tro, håb og kærlighed – om liv og død. Det Nye Testamente omfatter 27 skrifter, der spænder fra de fire evangeliers fortælling om Jesus’ liv, død og opstandelse over beretninger om den ældste kristne menighed i Apostlenes Gerninger til en lang række breve skrevet til personer og menigheder i den ældste kristenhed. Og som det sidste af de nytestamentlige skrifter den storladne og dramatiske Johannes’ Åbenbaring. I lydbogs-udgaven af Det Nye Testamente er det seks kendte danske skuespillere der ligger stemme til: Poul Hüttel, Henrik Koefoed, Sofie Gråbøl, Lotte Andersen, Lars Mikkelsen og Ellen Hillingsø. Stemmernes forskellighed afspejler, at Det Nye Testamente består af flere stemmer, der er fælles om at fortælle historien om Jesus Kristus. Sådan er historien blev fortalt, hørt og fortalt igen – igennem generationer. Nu kan du høre – eller genhøre Den Nye Testamente.