Det sker igen (lydbog) af Flere forfa
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Hør gratis uddrag
Flere forfattere (forfatter), Nikolaj Johansen (forfatter), Jonas Wilmann (forfatter), Thomas Gulstad (indlæser)

Det sker igen lydbog

DKK 76
(0)
Racisme. Kontrolmentalitet. Fremmedgørelse. Ringeagt af medmenneskelighed. Alle har haft gode vækstvilkår det sidste årti. Hvilken verden går vi i møde, hvis denne vækst får lov at fortsætte? Hvilken verden skal vore efterkommere vokse op i? Det er svært at spå om fremtiden, men med denne antologi gør elleve danske forfattere forsøget og giver deres bud på, hvilken verden vi går i møde. Hvis den da ikke allerede er en realitet. De 11 noveller og deres forfattere er følgende: Morit...
DKK 76
Kan afspilles på alle almindelige MP3 afspillere Kan afspilles i Politiken Books appen
Forfattere Flere forfattere (forfatter), Thomas Gulstad (indlæser), Nikolaj Johansen (forfatter), Jonas Wilmann (forfatter)
Udgivet 10 oktober 2012
Længde 5:50
Genrer Samfund og Politik, Noveller, Romaner, Skønlitteratur, Faglitteratur
Sprog Danish
Format mp3
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788764507102
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Racisme. Kontrolmentalitet. Fremmedgørelse. Ringeagt af medmenneskelighed. Alle har haft gode vækstvilkår det sidste årti. Hvilken verden går vi i møde, hvis denne vækst får lov at fortsætte? Hvilken verden skal vore efterkommere vokse op i? Det er svært at spå om fremtiden, men med denne antologi gør elleve danske forfattere forsøget og giver deres bud på, hvilken verden vi går i møde. Hvis den da ikke allerede er en realitet. De 11 noveller og deres forfattere er følgende: Morituri te salutant af A. Silvestri Mordet på Mads af Flemming Rasch Sprækker af Gudrun Østergaard Den søde ventetid af Jesper Rugård Jensen Et øjebliks transcendens af Jonas Wilmann Snuppet i tolden af Lise A. Underboen af Mikkel Carlsen Armen af Morten Carlsen Spørgsmålstegn af Nikolaj Johansen Hvid Chili af Nikolaj Højberg Hamartano af Thomas Strømsholt Umiddelbart findes ikke anden lignende litteratur i en blandet novellesamling. Kan dog, med god vilje, sammenlignes med George Orwells klassiske 1984, og hvis man desuden lægger noget ekstra horror og kontrol til, så har vi en cocktail som ligner … Noveller som med sine skarpt optrukne linjer mellem godt og ondt, frihed og kontrol tilsat noget horror vil tiltale de unge læsere. Kan absolut anbefales. Henrik H. Pedersen, lektør.